Se caleste ceapa, se adauga morcovul ras pe razatoare, rosiile tocate marunt sau sucul de rosii. Cind este gata se amesteca cu orezul si carnea tocata, se condimenteaza cu sare si piper si umplutura este gata.
Se scot cotoarele de la ardei se umplu si se aseaza frumos in tava unul linga altul. In locurile ramase goale dintre ardei se infing cartofii pe care i-am taiat in patru. Deasupra se toarna un sos facut din suc ge rosii sare si putin ulei. Se acopera tava cu staniol si se da la cuptor.
Pofta buna!
Se servesc asa cum sunt cu garnitura de cartofi sau, dupa gust, adaugati smantana sau mujdei de usturoi.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii