Se caleste ceapa, se adauga morcovul ras pe razatoare, rosiile tocate marunt sau sucul de rosii. Cind este gata se amesteca cu orezul si carnea tocata, se condimenteaza cu sare si piper si umplutura este gata.
Se scot cotoarele de la ardei se umplu si se aseaza frumos in tava unul linga altul. In locurile ramase goale dintre ardei se infing cartofii pe care i-am taiat in patru. Deasupra se toarna un sos facut din suc ge rosii sare si putin ulei. Se acopera tava cu staniol si se da la cuptor.
Pofta buna!
Se servesc asa cum sunt cu garnitura de cartofi sau, dupa gust, adaugati smantana sau mujdei de usturoi.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu