Puiul curatat si spalat se taie bucati, se asaza intr-o cratita impreuna cu sarea si se toarna apa ca sa acopere bucatile. Se lasa sa fiarba 15 min. apoi se spumeaza.
Se prajeste faina in unt pina incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu o ceasca din zeama in care a fiert puiul, se adauga sarea, bucatile de pui si lamiia curatata de coaja si taiata felii.
Se lasa sa fiarba la foc mic 5-10 minute.
Sosul trebuie sa fie subtire, de aceea daca este nevoie se mai adauga zeama de pui.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii