Vinete Pane cu Sana si Susan

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

2 vinete
1 sana
2 linguri susan
faina sare
2 oua
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Vinetele se taie rondele de 1/2 cm se sareaza si se lasa la 30 min, apoi se spala si se sterg.

vinetele se tavalesc prin sana apoi prin faina amestecata in prealabil cu susan si sare si apoi se scufunda in ouale batute; se pun in tigaie in ulei incins si se prajesc pe ambele fetze.
sunt foarte bune cu crusta care se formeaza datorita sanei si susanului.

Am servit alaturi de cartofi cu ceapa si galuste si salata verde
se poate adauga mujdei de usturoi deasupra vinetelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Vinete Pane cu Sana si Susan" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

thea
•  16.01.2011 19:48:54

pofta mare Adina !!! multumesc !

adina_83
•  14.01.2009 18:05:34

O idee buna!Sigur am sa incerc in urmatoarele zile.Si cu mujdei de usturoi este delicios.(pt sotul meu,eu sunt alergica la usturoi)
Bravo!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vinete Pane cu Sana si Susan