Vinete Pane cu Sana si Susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Vinete Pane cu Sana si Susan

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 sana
  • 2 linguri susan
  • faina sare
  • 2 oua
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele se taie rondele de 1/2 cm se sareaza si se lasa la 30 min, apoi se spala si se sterg.

vinetele se tavalesc prin sana apoi prin faina amestecata in prealabil cu susan si sare si apoi se scufunda in ouale batute; se pun in tigaie in ulei incins si se prajesc pe ambele fetze.
sunt foarte bune cu crusta care se formeaza datorita sanei si susanului.

Am servit alaturi de cartofi cu ceapa si galuste si salata verde
se poate adauga mujdei de usturoi deasupra vinetelor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu miere si multa frisca
1
Romania

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Vinete grecesti
2
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura Sau Rulada cu Mere
5
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere