Vinetele se taie rondele de 1/2 cm se sareaza si se lasa la 30 min, apoi se spala si se sterg.
vinetele se tavalesc prin sana apoi prin faina amestecata in prealabil cu susan si sare si apoi se scufunda in ouale batute; se pun in tigaie in ulei incins si se prajesc pe ambele fetze.
sunt foarte bune cu crusta care se formeaza datorita sanei si susanului.
Am servit alaturi de cartofi cu ceapa si galuste si salata verde
se poate adauga mujdei de usturoi deasupra vinetelor
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii