Se pune uleiul la incins
Se taie ardeiul cubulete mici si se adauga in tigaia cu ulei. Ii punem si putina sare. Mestecam din cand in cand si lasam pana se inmoaie ardeiul si apoi il scoatem pe o farfurie avand grija sa lasam uleiul in tigaie.
Intre timp taiem si vanata cubulete mici si ii punem putina sare si o lasam asa pana se face ardeiul.
In uleiul ramas de la ardei, punem cubuletele de vanata. Daca mai e nevoie mai punem ulei (deoarece vanata absoarbe uleiul).
Cand e gata vanata o scoatem pe farfurie (fara ulei) si o amestecam cu ardeiul.
Daca mai e nevoie mai putem sa ii punem putina sare.
Se acompaniaza su fripturi.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii