Se pune uleiul la incins
Se taie ardeiul cubulete mici si se adauga in tigaia cu ulei. Ii punem si putina sare. Mestecam din cand in cand si lasam pana se inmoaie ardeiul si apoi il scoatem pe o farfurie avand grija sa lasam uleiul in tigaie.
Intre timp taiem si vanata cubulete mici si ii punem putina sare si o lasam asa pana se face ardeiul.
In uleiul ramas de la ardei, punem cubuletele de vanata. Daca mai e nevoie mai punem ulei (deoarece vanata absoarbe uleiul).
Cand e gata vanata o scoatem pe farfurie (fara ulei) si o amestecam cu ardeiul.
Daca mai e nevoie mai putem sa ii punem putina sare.
Se acompaniaza su fripturi.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii