Se pune uleiul la incins
Se taie ardeiul cubulete mici si se adauga in tigaia cu ulei. Ii punem si putina sare. Mestecam din cand in cand si lasam pana se inmoaie ardeiul si apoi il scoatem pe o farfurie avand grija sa lasam uleiul in tigaie.
Intre timp taiem si vanata cubulete mici si ii punem putina sare si o lasam asa pana se face ardeiul.
In uleiul ramas de la ardei, punem cubuletele de vanata. Daca mai e nevoie mai punem ulei (deoarece vanata absoarbe uleiul).
Cand e gata vanata o scoatem pe farfurie (fara ulei) si o amestecam cu ardeiul.
Daca mai e nevoie mai putem sa ii punem putina sare.
Se acompaniaza su fripturi.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii