Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic, apoi se da de pe foc si e lasa sa se raceasca.
Se curata usturoiul si se asaza in borcane cu condimentele repartizate pentru fiecare borcan.
Solutia fiarta si racita se toarna si ea pana ce acopera cateii de usturoi, se pun si se strang capacele, apoi se fierb la bain marie, 10 minute de la primul clocot. Se scot de la fiert, se asaza in ladita si se acopera cu o patura groasa pana ce se racesc in voie, apoi le depozitam in locuri uscate si racoroase. Acest marinat se foloseste la salate, sandvisuri, sosuri, garnituri.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii