- cartofi fierti, scursi si striviti
- mazarea fiarta si scursa
- amestecam totul
- ungem dformele cu unt si apoi presaram pesmet
- umplem formele si dam la cuptorul incalzit la foc maricel, pina cind se usuca si se rumenesc usor
- lasam sa se raceasca putin si scoatem din forme
Putem servi si ca garnitura la un preparat din carne, oua sau cu sos de brinza, ciuperci si ca fel principal.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatFursecuri by Laurita,foarte bune au iesit http://www.bucataras.ro/retete/fursecuri-cu-lamaie-79110.html
Fursecuri cu lamaieCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii