Spaghete pe Pat de Dovlecel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Spaghete pe Pat de Dovlecel

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - 1 pachet spaghete
  • -2 rosii
  • -3 fire ceapa verde
  • -usturoi
  • -150 gr pastrama de porc
  • -100 gr faina
  • -3 oua
  • -1 dovlecel
  • -100 ml ulei
  • -sare
  • -piper
  • -scobitori

Mod de preparare

Spaghetele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp curatam dovlecelul de coaja, il taiem rondele, il saram si apoi il facem pane (il dam prin faina si ou batut apoi il prajim in ulei).
Pentru sos calim ceapa si usturoiul in putin ulei apoi adaugam pastrama taiata cubulete si rosiile curatate de coaja si taiate tot cubulete. Se fierb cateva minute apoi se condimenteaza cu sare si piper.
Asamblare: pe o farfurie punem 2 rondele de dovlecel apoi pe doua scobitori rasucim spaghete si iar punem 2 rondele de dovleac. Lateral punem sosul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc