Spaghetele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp curatam dovlecelul de coaja, il taiem rondele, il saram si apoi il facem pane (il dam prin faina si ou batut apoi il prajim in ulei).
Pentru sos calim ceapa si usturoiul in putin ulei apoi adaugam pastrama taiata cubulete si rosiile curatate de coaja si taiate tot cubulete. Se fierb cateva minute apoi se condimenteaza cu sare si piper.
Asamblare: pe o farfurie punem 2 rondele de dovlecel apoi pe doua scobitori rasucim spaghete si iar punem 2 rondele de dovleac. Lateral punem sosul.
"Retete pentru mese in familie" Un pranz delicios, servit in familie si care ne-a facut sa ne lingem pe degete!
Cotlet de porc cu curmale, la cuptorDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii