Se spala si se fierbe orezul. Legumele se dau pe razatoare fina si se calesc bine dupa care se adauga orezul. Cand acesta e auriu, se adauga vinul, se lasa sa se evapore si se pune suc de rosii diluat cu apa.
Cand este aproape fiert se adauga cubulete marunte de rosie. Oul se da pe razatoare si se adauga ultima data impreuna cu parmigiano.
Se poate servi ca atare sau poate tine locul unei garnituri.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii