Se spala si se fierbe orezul. Legumele se dau pe razatoare fina si se calesc bine dupa care se adauga orezul. Cand acesta e auriu, se adauga vinul, se lasa sa se evapore si se pune suc de rosii diluat cu apa.
Cand este aproape fiert se adauga cubulete marunte de rosie. Oul se da pe razatoare si se adauga ultima data impreuna cu parmigiano.
Se poate servi ca atare sau poate tine locul unei garnituri.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii