Rissoto cu Legume si Parmigiano

Postat pe: 16-06-2010
(0)

Ingrediente

1 cana orez
1 morcov marisor
1 ceapa
jumate cana vin alb
1 rosie
bucuioc
oregano
parnigino
ou fiert
jumate cana suc de rosii

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se spala si se fierbe orezul. Legumele se dau pe razatoare fina si se calesc bine dupa care se adauga orezul. Cand acesta e auriu, se adauga vinul, se lasa sa se evapore si se pune suc de rosii diluat cu apa.

Cand este aproape fiert se adauga cubulete marunte de rosie. Oul se da pe razatoare si se adauga ultima data impreuna cu parmigiano.

Se poate servi ca atare sau poate tine locul unei garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rissoto cu Legume si Parmigiano" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rissoto cu Legume si Parmigiano