Rissoto cu Legume si Parmigiano

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 1 morcov marisor
  • 1 ceapa
  • jumate cana vin alb
  • 1 rosie
  • bucuioc
  • oregano
  • parnigino
  • ou fiert
  • jumate cana suc de rosii

Mod de preparare

Se spala si se fierbe orezul. Legumele se dau pe razatoare fina si se calesc bine dupa care se adauga orezul. Cand acesta e auriu, se adauga vinul, se lasa sa se evapore si se pune suc de rosii diluat cu apa.

Cand este aproape fiert se adauga cubulete marunte de rosie. Oul se da pe razatoare si se adauga ultima data impreuna cu parmigiano.

Se poate servi ca atare sau poate tine locul unei garnituri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa