1. Se incinge cuptorul.
2. Se bate smantana cu ouale si se condimenteaza. Se amesteca bine cu toate legumele fierte si se toarna compozitia in forma. Se da la cuptor la bain-marie timp de 40 minute.
3. Se prepara sosul: intr-o oala inalta se pune uleiul la incins impreuna cu usturoiul intreg, se acopera, iar dupa 3-4 minute se lasa focul lent si se adauga zaharul, sarea, busuiocul, dafinul si pasta de tomate.
4. Se amesteca de cateva ori si se lasa la fiert acoperit la foc mic pana se incheaga. Daca spre sfarsitul fierberii se incheaga sosul prea tare se pun cateva picaturi de apa calduta si se amesteca.
5. Se serveste puddingul taiat in felii impreuna cu sosul.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii