Ingrediente
● 2 sparangheli albi din conserva taiati in rondele grosute |
● 1 morcov fiert taiat rondele |
● 1 cescuta de mazare fiarta |
● broccoli fiert |
● 1 cartof fiert si taiat |
● 6 oua |
● 1 cana de smantana |
● sare |
● piper alb |
● Pt sos: |
● 1 lingura zahar |
● 1 lingurita sare |
● busuioc proaspat |
● 3 foi de dafin |
● 500 g pasta de tomate |
● 2 linguri ulei de masline |
● 3 catei de usturoi |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
50min
1. Se incinge cuptorul.
2. Se bate smantana cu ouale si se condimenteaza. Se amesteca bine cu toate legumele fierte si se toarna compozitia in forma. Se da la cuptor la bain-marie timp de 40 minute.
3. Se prepara sosul: intr-o oala inalta se pune uleiul la incins impreuna cu usturoiul intreg, se acopera, iar dupa 3-4 minute se lasa focul lent si se adauga zaharul, sarea, busuiocul, dafinul si pasta de tomate.
4. Se amesteca de cateva ori si se lasa la fiert acoperit la foc mic pana se incheaga. Daca spre sfarsitul fierberii se incheaga sosul prea tare se pun cateva picaturi de apa calduta si se amesteca.
5. Se serveste puddingul taiat in felii impreuna cu sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pudding Vegetal cu Sos" nu uita sa ii faci un review.
2. Se bate smantana cu ouale si se condimenteaza. Se amesteca bine cu toate legumele fierte si se toarna compozitia in forma. Se da la cuptor la bain-marie timp de 40 minute.
3. Se prepara sosul: intr-o oala inalta se pune uleiul la incins impreuna cu usturoiul intreg, se acopera, iar dupa 3-4 minute se lasa focul lent si se adauga zaharul, sarea, busuiocul, dafinul si pasta de tomate.
4. Se amesteca de cateva ori si se lasa la fiert acoperit la foc mic pana se incheaga. Daca spre sfarsitul fierberii se incheaga sosul prea tare se pun cateva picaturi de apa calduta si se amesteca.
5. Se serveste puddingul taiat in felii impreuna cu sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pudding Vegetal cu Sos" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Rata pe varza acra
Tort cu mousse de vanilie si piure de zmeura
Ciorba de pui cu smantana
Tort cu ciocolata
Mix de fasole batuta
Papanasi moldovenesti
Hummus cu sfecla rosie si castraveti
Inima de vitel insotita de piure de conopida si sfecla
Tort cu mere
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Coaste de porc glazurate
Concurs - Reteta Lunii / Autor: panacris
-
Fasole cu ciolan afumat
Concurs - Reteta Lunii / Autor: panacris
-
Prajitura cu foi cu miere, crema caramel si pasta de macese
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: panacris
-
Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati taranesti
Concurs - Reteta Lunii / Autor: ladydi
-
Fasole fandosita cu muraturi pane
Concurs - Reteta Lunii / Autor: ladydi
-
Prajitura cu dovleac si branza
Concurs - Reteta Lunii / Autor: Lau Dany