Pudding Vegetal cu Sos

Postat pe: 12-02-2009
(0)

Ingrediente

2 sparangheli albi din conserva taiati in rondele grosute
1 morcov fiert taiat rondele
1 cescuta de mazare fiarta
broccoli fiert
1 cartof fiert si taiat
6 oua
1 cana de smantana
sare
piper alb
Pt sos:
1 lingura zahar
1 lingurita sare
busuioc proaspat
3 foi de dafin
500 g pasta de tomate
2 linguri ulei de masline
3 catei de usturoi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
1. Se incinge cuptorul.
2. Se bate smantana cu ouale si se condimenteaza. Se amesteca bine cu toate legumele fierte si se toarna compozitia in forma. Se da la cuptor la bain-marie timp de 40 minute.
3. Se prepara sosul: intr-o oala inalta se pune uleiul la incins impreuna cu usturoiul intreg, se acopera, iar dupa 3-4 minute se lasa focul lent si se adauga zaharul, sarea, busuiocul, dafinul si pasta de tomate.
4. Se amesteca de cateva ori si se lasa la fiert acoperit la foc mic pana se incheaga. Daca spre sfarsitul fierberii se incheaga sosul prea tare se pun cateva picaturi de apa calduta si se amesteca.
5. Se serveste puddingul taiat in felii impreuna cu sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pudding Vegetal cu Sos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pudding Vegetal cu Sos