Fierbem bine orezul si il clatim in mai multe ape. Taiem marunt ceapa si ardeiul (daca nu avem la borcan), il distuim in putin ulei si adaugam 1 pahar apa. Dupa ce a scazut (nu foarte mult), turnam amestecul peste orez, condimentam cu delikat si piper, si adaugam 400 g smantana. Amestecam totul foarte bine si punem compozitia intr-un vas de iena.
Galbenusurile le amestecam cu smantana ramasa si se intinde deasupra orezului. Se da la cuptor ptr. 25-35 minute.
Cu diverse fripturi. Pofta buna!
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu