Fierbem bine orezul si il clatim in mai multe ape. Taiem marunt ceapa si ardeiul (daca nu avem la borcan), il distuim in putin ulei si adaugam 1 pahar apa. Dupa ce a scazut (nu foarte mult), turnam amestecul peste orez, condimentam cu delikat si piper, si adaugam 400 g smantana. Amestecam totul foarte bine si punem compozitia intr-un vas de iena.
Galbenusurile le amestecam cu smantana ramasa si se intinde deasupra orezului. Se da la cuptor ptr. 25-35 minute.
Cu diverse fripturi. Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii