Orez cu Sparanghel

Complexitate
redusa
Orez cu Sparanghel

Ingrediente

  • 500 g de sparanghel
  • 30 g de unt
  • 225 g de orez
  • 2 lingurite de smantana
  • 40 g de cascaval (pecorino, parmezan, gouda)
  • 700 ml de supa de pui
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam si spalam sparanghelul, punem la fiert apa cu putina sare, cand da in clocot adaugam varfurile de sparanghel si le fierbem al-dente.

Topim untul si amestecam cu orezul pe foc repede pana prinde o culoare putin bruna. Varsam supa de pui si lasam sa fiarba pana la evaporare. Adaugam smantana amestecam, radem cascavalul, amestecam si adaugam varfurile de sparanghel.

Servim cald cu un pahar de vin alb racoros alaturi.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc