Mod de preparare:
Intr-un vas punem putin ulei de masline si 3 linguri de supa apoi adaugam ceapa pentru a o inabusi...
Dupa doua minute punem orezul...(atentie acesta nu se spala deoarece isi lasa amidonul din el si nu vom mai obtine un orez cremos), amestecam pret de cateva minute si punem o cana de supa amestecand incontinuu sa nu se lipeasca.
Cand a mai scazut putin mai adaugam iarasi o cana de supa si la fel vom proceda pana cand epuizam toata cantitatea de supa necesara acestui orez.
Nu uitati amestecati incontinuu, si inainte de a fi gata cu vreo 5 minute punem pieptul de pui taiat cubulete.
Pentru un plus de gust si savoare putem razui putin cascaval sau parmezan la servire.
Pofta buna!
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii