Se bat ouale (depinde de cate persoane sunt, de obicei eu pun 2 oua de fiecare) intr-un castron si se adauga putina sare, dupa gustul fiecaruia.
Se taie marunt salamul (dulce, picant, putin picant) sau parizerul (dupa placul fiecaruia).
Intr - o tigare se ajunge un strop de ulei, se adauga salamul sau parizerul taiat marunt si se lasa cateva minute la prajit.
Dupa se adauga ouala batute si cascavalul taiat cubulete sau felii (depinde de gustul fiecaruia).
Se serveste calda omleta!
Pofta Buna!
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii