Intr-o oala se pune apa la fiert si cand da in clocot se pune fasolea verde, curatata si spalata in prealabil, dupa care se pun celelalte legume. In timp ce fierb toate legumele, se face un sos din ceapa toicata marunt, cateii de usturoi taiati cu cutitul si rosiile. In acelasi timp punem la fiert si orezul.
Dupa ce au fiert legumele, se sareaza, pipereaza si se adauga vegeta dupa gust.
Se servesc calde si se poate adauga ca si garnitura la friptura, peste sau cu oua prajite ochi.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii