Intr-o oala se pune apa la fiert si cand da in clocot se pune fasolea verde, curatata si spalata in prealabil, dupa care se pun celelalte legume. In timp ce fierb toate legumele, se face un sos din ceapa toicata marunt, cateii de usturoi taiati cu cutitul si rosiile. In acelasi timp punem la fiert si orezul.
Dupa ce au fiert legumele, se sareaza, pipereaza si se adauga vegeta dupa gust.
Se servesc calde si se poate adauga ca si garnitura la friptura, peste sau cu oua prajite ochi.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Ideea acestei rețete de cartofi în crustă de malai, am preluat-o de pe blogul Absolut Delicios și țin să le...
Aperitiv cartofi in crusta de malaiO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii