Intr-o oala se pune apa la fiert si cand da in clocot se pune fasolea verde, curatata si spalata in prealabil, dupa care se pun celelalte legume. In timp ce fierb toate legumele, se face un sos din ceapa toicata marunt, cateii de usturoi taiati cu cutitul si rosiile. In acelasi timp punem la fiert si orezul.
Dupa ce au fiert legumele, se sareaza, pipereaza si se adauga vegeta dupa gust.
Se servesc calde si se poate adauga ca si garnitura la friptura, peste sau cu oua prajite ochi.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii