Faina, malaiul, zaharul, praful de copt si sarea se amesteca impreuna. Se adauga apoi laptele treptat si se amesteca sa nu se faca cocoloase, ouale, si grasime si se bate apoi cu mixerul pentru un minut.
Se pune in tava unsa cu ulei si se coace la 425 grade F /220C/7 gaz. Se serveste in loc de paine linga sarmale sau linga ce doriti sau se mananca cu unt si gem (stil american)
In timpul precizat este inclus si timpul de coacere
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPentru reteta m-am inspirat de la Merisor https://www.bucataras.ro/retete/cozonac-trandafir-cu-mere-64546.html Am...
Desert cozonac trandafir cu mere si nucaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii