Se curata legumele si se taie in bucati de marimea unei imbucaturi.
Se pun toate legumele intr-un bol si se presara cu sare.
Se acopera bolul si se lasa peste noapte. Legumele vor deveni mai moi.
a doua zi se taie ceapa verde in rondele, se piseaza usturoiul si se adauga la legume.
Se pune pasta de ardei iute si boiaua peste si se amesteca bine.
Se da ghimbirul pe razatoare si se adauga.
Se pune intr-un borcan, se inchide capacul si se lasa la temperatura camerei peste zi ca sa fermenteze putin.
Se pastreaza la frigider.
Se serveste pe langa felul doi, la fel cum se mananca la noi muraturile.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDesertul asta a iesit pentru ca nu-mi place sa risipesc aiurea ingredientele si cum am facut un tort-cadou pentru o buna...
Desert cu capsuni - Reteta rapida si delicioasaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii