Se curata legumele si se taie in bucati de marimea unei imbucaturi.
Se pun toate legumele intr-un bol si se presara cu sare.
Se acopera bolul si se lasa peste noapte. Legumele vor deveni mai moi.
a doua zi se taie ceapa verde in rondele, se piseaza usturoiul si se adauga la legume.
Se pune pasta de ardei iute si boiaua peste si se amesteca bine.
Se da ghimbirul pe razatoare si se adauga.
Se pune intr-un borcan, se inchide capacul si se lasa la temperatura camerei peste zi ca sa fermenteze putin.
Se pastreaza la frigider.
Se serveste pe langa felul doi, la fel cum se mananca la noi muraturile.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii