Ingrediente

1 varza mica
1 ridiche alba
1 morcov mare
3-4 fire de ceapa verde
3-4 catei de usturoi
1-2 cm de ghimbir
sare de mare
pasta de ardei iute (Piros Arany)
boia de ardei iute (am folosit pimiento)

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie in bucati de marimea unei imbucaturi.

Se pun toate legumele intr-un bol si se presara cu sare.

Se acopera bolul si se lasa peste noapte. Legumele vor deveni mai moi.

a doua zi se taie ceapa verde in rondele, se piseaza usturoiul si se adauga la legume.

Se pune pasta de ardei iute si boiaua peste si se amesteca bine.

Se da ghimbirul pe razatoare si se adauga.

Se pune intr-un borcan, se inchide capacul si se lasa la temperatura camerei peste zi ca sa fermenteze putin.

Se pastreaza la frigider.
Se serveste pe langa felul doi, la fel cum se mananca la noi muraturile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Kimchi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Kimchi