Reteta culinara Gratin cu Ciuperci Pleurotus

Postat pe: 21-11-2014
(0)

Ingrediente

500 g ciuperci pleurotus, feliate
150 g + 150 g cascaval, ras
2 oua
250 g smantana
sare
piper, proaspat macinat
unt / ulei pentru uns tava

Mod de preparare

Feliati ciupercile curatate.
Puneti-le intr-un vas termorezistent uns cu unt / ulei.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Radeti deasupra 150 g de cascaval.
Separat, bateti ouale impreuna cu smantana si condimentati cu sare si piper.
Turnati uniform peste stratul de ciuperci si presarati deasupra restul de cascaval ras.
Dati la cuptorul incins pentru cca 30 min, la 180 grade sau pana ce cascavalul este topit si prinde deasupra o crusta frumos rumenita.

Serviti cat este cald, simplu sau langa carne la gratar, friptura, carnati prajiti, etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gratin cu Ciuperci Pleurotus" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gratin cu Ciuperci Pleurotus