Curatati ardeii, ceapa si taiati-le marunt.
In continuare puteti alege una din variante:
1/ Puneti ardeii (capia, grasi, iuti), cubuletele de rosii si ceapa in blender, impreuna cu 1 cana suc de rosii si mixati bine legumele. Adaugati foile de dafin, zaharul, otetul, vinul, restul de suc de rosii, usturoiul, cimbrul si tarhonul, dupa gust si omogenizati.
Inglobati zeama de carne. Transferati intr-un vas termorezistent si dati la cuptorul incins, descoperit, la foc potrivit, pana scade la jumatate. Spre sfarsit, adaugati verdeata tocata marunt si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
2/ Lasati legumele bucatele, adaugati restul ingredientelor si dati la cuptor pana ce legumele sunt aproape facute si zeama scazuta bine. Puneti verdeata tocata marunt, condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Indiferent de varianta aleasa, serviti cat este calda, simplu sau alaturi de carne.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii