Salata si ceapa se spala si se taie nici prea mari, nici prea mici, cartofii se taie cubulete, ridichiile spalate si ele se dau pe razatoarea mare, se amesteca toate astea se sareaza si pipereaza. Apoi se amesteca maioneza cu iartul se toarna peste celelalte ingrediente si se amesteca. Se taie rosiile si se adauga peste restul compozitiei, apoi se amesteca bine. 
Aceasta reteta are avantajul ca se prepara foarte repede, este usoara si gustoasa, insa dupa ce a fost preparata trebuie pusa la masa imediat. Nu este genul de preparat pe care sa-l servesti dupa 2 ore de exemplu.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii