Salata si ceapa se spala si se taie nici prea mari, nici prea mici, cartofii se taie cubulete, ridichiile spalate si ele se dau pe razatoarea mare, se amesteca toate astea se sareaza si pipereaza. Apoi se amesteca maioneza cu iartul se toarna peste celelalte ingrediente si se amesteca. Se taie rosiile si se adauga peste restul compozitiei, apoi se amesteca bine.
Aceasta reteta are avantajul ca se prepara foarte repede, este usoara si gustoasa, insa dupa ce a fost preparata trebuie pusa la masa imediat. Nu este genul de preparat pe care sa-l servesti dupa 2 ore de exemplu.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCristina, sau mai bine spus Divainbucatarie.ro, are un concurs minunat. Am spus da provocării, dar abia acum pe ultima sută...
Sandwich pentru zmeiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii