Garnitura Pentru Friptura la Gratar

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde maricica
  • 4-5 cartofi potriviti fierti in coaja si curatati
  • 1 legatura buna de ceapa verde
  • 1 legatura buna de ridichi
  • 3 rosii potrivite
  • 150 gr maioneza
  • 200 gr iaurt
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Salata si ceapa se spala si se taie nici prea mari, nici prea mici, cartofii se taie cubulete, ridichiile spalate si ele se dau pe razatoarea mare, se amesteca toate astea se sareaza si pipereaza. Apoi se amesteca maioneza cu iartul se toarna peste celelalte ingrediente si se amesteca. Se taie rosiile si se adauga peste restul compozitiei, apoi se amesteca bine.
Aceasta reteta are avantajul ca se prepara foarte repede, este usoara si gustoasa, insa dupa ce a fost preparata trebuie pusa la masa imediat. Nu este genul de preparat pe care sa-l servesti dupa 2 ore de exemplu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici