Garnitura de Gogosari cu Ceapa

Complexitate
redusa
Garnitura de Gogosari cu Ceapa

Ingrediente

  • -5 kg gogosari rosii, curatati de cotor si feliati
  • -1 kg ceapa, taiata pestisori
  • -1/2 l ulei
  • -1 l bulion gros
  • -1-2 foi dafin
  • -sare grunjoasa
  • -piper proaspat macinat

Mod de preparare

Caliti in uleiul incins ceapa, pana devine transparenta, apoi adaugati gogosarii feliati. Dunstuiti-i pana incep sa se inmoaie, amestecand mereu, cu grija, sa nu se sfarme.

Adaugati bulionul fierbinte, foile de dafin si lasati sa fiarba, pana ce gogosarii sunt facuti.

La sfarsit potriviti de sare si piper si mai dati cateva clocote. Turnati fierbinte in borcanele sterilizate, capsati si dati la dunst uscat, 1-2 zile.

Serviti ca aperitiv, cald sau rece; garnitura langa preparatele de carne; ca sos langa orez, cartofi piure, spaghetti, alte paste, la pizza, etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)