Garnitura de Gogosari cu Ceapa

Postat pe: 21-10-2009
(0)

Ingrediente

5 kg gogosari rosii, curatati de cotor si feliati
1 kg ceapa, taiata pestisori
1/2 l ulei
1 l bulion gros
1-2 foi dafin
sare grunjoasa
piper proaspat macinat

Mod de preparare

Caliti in uleiul incins ceapa, pana devine transparenta, apoi adaugati gogosarii feliati. Dunstuiti-i pana incep sa se inmoaie, amestecand mereu, cu grija, sa nu se sfarme.

Adaugati bulionul fierbinte, foile de dafin si lasati sa fiarba, pana ce gogosarii sunt facuti.

La sfarsit potriviti de sare si piper si mai dati cateva clocote. Turnati fierbinte in borcanele sterilizate, capsati si dati la dunst uscat, 1-2 zile.

Serviti ca aperitiv, cald sau rece; garnitura langa preparatele de carne; ca sos langa orez, cartofi piure, spaghetti, alte paste, la pizza, etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Garnitura de Gogosari cu Ceapa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Garnitura de Gogosari cu Ceapa