Friganele Umplute (Bundas Kener Umplut)

Postat pe: 20-08-2012
(0)

Ingrediente

4 felii de paine
unt pentru uns (doua felii)
mustar pentru uns (doua felii- optional)
4 felii de salam
cascaval ras (din cel care se topeste)
1 ou
2 linguri de lapte
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se aleg felii de paine egale ca marime si grosime, doua din ele se ung cu unt, celelalte doua cu mustar (asta doar daca va place) . Peste unt (pe doar doua felii) se presara cateva fire de cascaval si se aseaza feliile de salam deasupra dupa care se mai presara putin cascaval si se pune a doua felie deasupra.

se taie in doua, se aseaza pe o farfurie.

Oul se bate cu o furculita, se amesteca cu cele doua linguri de lapte. Feliile de paine taiate se pun in amestecul de ou, prima data se imbiba marginile apoi pe cele doua fete si se pun intr-o tigaie cu ulei fierbinte si se prajesc pe o parte si pe alta pana prind o culoare usor aurie.

Se servesc cu castraveti murati, la micul dejun
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friganele Umplute (Bundas Kener Umplut)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friganele Umplute (Bundas Kener Umplut)