Se aleg felii de paine egale ca marime si grosime, doua din ele se ung cu unt, celelalte doua cu mustar (asta doar daca va place) . Peste unt (pe doar doua felii) se presara cateva fire de cascaval si se aseaza feliile de salam deasupra dupa care se mai presara putin cascaval si se pune a doua felie deasupra.
se taie in doua, se aseaza pe o farfurie.
Oul se bate cu o furculita, se amesteca cu cele doua linguri de lapte. Feliile de paine taiate se pun in amestecul de ou, prima data se imbiba marginile apoi pe cele doua fete si se pun intr-o tigaie cu ulei fierbinte si se prajesc pe o parte si pe alta pana prind o culoare usor aurie.
Se servesc cu castraveti murati, la micul dejun
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii