O garnitura foarte usor de facut, rapida si tare buna.
Fasolea se curata bine, se indeparteaza capetele dupa care se taie in doua sau trei, asta doar in cazul in care pastaile sant mai lungi.
Intr-un vas se pune apa cu sare la fiert si in momentul in care apa clocoteste se adauga fasolea pregatita din timp.
Se lasa la fiert 5 minute dupa care se scurge.
Separat intr-o tigaie se pune uleiul sau untul la topit si se adauga fasolea scursa. Se prajeste putin in ulei se adauga usturoiul pisat si rosiile tocate bucati micute.
Se mai tine pe foc 2 minute dupa care se indeparteaza de la sursa de caldura/foc.
Se acopera cu un capac si se serveste calda langa friptura de curcan.
Fasolea trebuie sa fie crocanta.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorVa era dor de un dulce dietetic? De data aceasta v-am pregatit un ecler deliciooosss. Sursa de inspiratie a fost site-ul...
Tort Ecler DukanMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii