Fasole Verde - Garnitura Pentru Curcan

Postat pe: 29-11-2013
(0)

Ingrediente

1/2 kg fasole verde
2 catei de usturoi
2-3 rosii cherry
sare si piper dupa gust
2 linguri de ulei (cocos, masline, seminte de struguri) sau unt 50 gr

Mod de preparare

O garnitura foarte usor de facut, rapida si tare buna.

Fasolea se curata bine, se indeparteaza capetele dupa care se taie in doua sau trei, asta doar in cazul in care pastaile sant mai lungi.

Intr-un vas se pune apa cu sare la fiert si in momentul in care apa clocoteste se adauga fasolea pregatita din timp.

Se lasa la fiert 5 minute dupa care se scurge.

Separat intr-o tigaie se pune uleiul sau untul la topit si se adauga fasolea scursa. Se prajeste putin in ulei se adauga usturoiul pisat si rosiile tocate bucati micute.

Se mai tine pe foc 2 minute dupa care se indeparteaza de la sursa de caldura/foc.

Se acopera cu un capac si se serveste calda langa friptura de curcan.

Fasolea trebuie sa fie crocanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fasole Verde - Garnitura Pentru Curcan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fasole Verde - Garnitura Pentru Curcan