Couscous (purgouri)

Postat pe: 21-11-2010
(0)

Ingrediente

2 pahare couscous
4 pahare apa
1 ceapa
2 linguri ulei
1 cub concentrat de pui
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se caleste ceapa tocata marunt in ulei pana devine transparenta. Se fierbe apa cu sare si cu concentratul de pui. Cand apa fierbe, se adauga ceapa calita impreuna cu uleiul si couscous-ul spalat si scurs.
Se fierbe la foc mediu pana cand se absoarbe apa.
Se serveste ca atare cu iaurt sau cu chiftelute si salata de rosii.
* Se poate inlocui un pahar de apa cu un pahar cu suc de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Couscous (purgouri)" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Couscous (purgouri)