Ingrediente
● 2 pahare couscous |
● 4 pahare apa |
● 1 ceapa |
● 2 linguri ulei |
● 1 cub concentrat de pui |
● sare |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
40min
Se caleste ceapa tocata marunt in ulei pana devine transparenta. Se fierbe apa cu sare si cu concentratul de pui. Cand apa fierbe, se adauga ceapa calita impreuna cu uleiul si couscous-ul spalat si scurs.
Se fierbe la foc mediu pana cand se absoarbe apa.
Se serveste ca atare cu iaurt sau cu chiftelute si salata de rosii.
* Se poate inlocui un pahar de apa cu un pahar cu suc de rosii. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Couscous (purgouri)" nu uita sa ii faci un review.
Se fierbe la foc mediu pana cand se absoarbe apa.
Se serveste ca atare cu iaurt sau cu chiftelute si salata de rosii.
* Se poate inlocui un pahar de apa cu un pahar cu suc de rosii. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Couscous (purgouri)" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany