Couscous (purgouri)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare couscous
  • 4 pahare apa
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 cub concentrat de pui
  • sare

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata marunt in ulei pana devine transparenta. Se fierbe apa cu sare si cu concentratul de pui. Cand apa fierbe, se adauga ceapa calita impreuna cu uleiul si couscous-ul spalat si scurs.
Se fierbe la foc mediu pana cand se absoarbe apa.
Se serveste ca atare cu iaurt sau cu chiftelute si salata de rosii.
* Se poate inlocui un pahar de apa cu un pahar cu suc de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa