Se pregateste umplutura din morcov ras, ceapa si ardeiul taiate marunt care se calesc putin in ulei apoi se adauga branza si se stinge focul.
Ciupercile se curata si se spala bine apoi se umplu cu varf, se condimenteaza sei se presara verdeata.
In tava cu ciuperci se adauga maslinele si lichidul format din vin, bulion si apa, pana la umplutura.
Se dau la cuptor cam 30 de min.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii