Ciuperci Umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci Umplute

Ingrediente

  • 1 morcov
  • o ceapa rosie
  • 1 ardei
  • 10 ciuperci champignon
  • 200 gr branza de burduf
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2 l-ri pasta de rosii
  • masline negre
  • 1 l-ra ulei

Mod de preparare

Se pregateste umplutura din morcov ras, ceapa si ardeiul taiate marunt care se calesc putin in ulei apoi se adauga branza si se stinge focul.

Ciupercile se curata si se spala bine apoi se umplu cu varf, se condimenteaza sei se presara verdeata.

In tava cu ciuperci se adauga maslinele si lichidul format din vin, bulion si apa, pana la umplutura.

Se dau la cuptor cam 30 de min.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars