Ciuperci Marinate si Salata de Orez Brun cu Sos

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt ciuperci marinate:
  • 1 kg ciuperci intregi
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • zeama de la 2 lamai
  • 2 catei de usturoi pisat
  • piper boabe
  • sare
  • Pt salata de orez:
  • 4 cesti orez brun (pus la inmuiat timp de 48 ore)
  • 2 castraveti
  • 2 ardei capia
  • 2 rosii
  • 4 fire de telina
  • patrunjel
  • busuioc
  • Pt sos:
  • 1 avocado
  • o rosie
  • un ardei iute
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Pt. ciupercile marinate: se amesteca intr-un bol uleiul, zeama de lamaie, usturoiul, piperul si sarea. Se adauga ciupercile si se lasa la temperatura camerei cateva ore, amestecand din cand in cand. Se dau apoi la frigider.

Pt. salata de orez se taie fin toate ingredientele si se pun intr-un bol.

Apoi se adauga sosul care se pregateste astfel:Se pune in blender si se face o pasta dintr-un avocado, o rosie, un ardei iute, patrunjel tocat si sare.


Se serveste salata stropita cu sos alaturi de ciupercile marinate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate