Ciupercile se spala bine si se taie cubulete micute, palarioara acestora cat si piciorusul. Se calesc intr-o tigaie cu untul, dupa care se pune apa si se lasa sa fiarba pana ce se patrund bine. Daca nu au fiert si apa a scazut se mai adauga putina apa.
Se adauga busuiocul si se condimenteaza dupa gust cu sarea si piperul. Se amesteca bine dupa care se adauga smantana.
Dupa ce se omogenizeaza compozitia se adauga ardeiul iute taiat marunt.
La sfarsit se adauga parmezanul ras si se amesteca bine. Se mai lasa putin pe foc dupa care se opreste focul.
Se servesc calde ca si garnitura.
Eu le-am servit langa pieptul de curcan impletit.
Pofta buna!!!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii