Mamaliga rece o framantam impreuna cu ouale (adaugati in functie de cantitatea de mamaliga ramasa 1 sau 2 oua, cat sa obtineti o compozitie omogena din care sa puteti forma chiftelute), patrunjelul tocat, branza rasa, sare, piper dupa gust.
Din compozitia rezultata formam chiftele pe care le vom da prin faina, ou si pesmet dupa care le vom praji in ulei incins.
Le servim alaturi de fripturi, mancaruri cu sos sau ca atare simple in compania unui sos de rosii.
Pofta buna! ! !
Le putem servi si ca fel principal cu sos de rosii.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii