Chiftelute Din Mamaliga

Complexitate
redusa
Chiftelute Din Mamaliga

Ingrediente

  • mamaliga rece
  • 1-2 oua crude
  • patrunjel verde tocat
  • 100-200 g branza telemea (sau cascaval)
  • sare
  • piper alb dupa gust
  • oua pentru panirat
  • pesmet
  • faina
  • ulei pentru copt

Mod de preparare

Mamaliga rece o framantam impreuna cu ouale (adaugati in functie de cantitatea de mamaliga ramasa 1 sau 2 oua, cat sa obtineti o compozitie omogena din care sa puteti forma chiftelute), patrunjelul tocat, branza rasa, sare, piper dupa gust.

Din compozitia rezultata formam chiftele pe care le vom da prin faina, ou si pesmet dupa care le vom praji in ulei incins.

Le servim alaturi de fripturi, mancaruri cu sos sau ca atare simple in compania unui sos de rosii.

Pofta buna! ! !
Le putem servi si ca fel principal cu sos de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa