Mamaliga rece o framantam impreuna cu ouale (adaugati in functie de cantitatea de mamaliga ramasa 1 sau 2 oua, cat sa obtineti o compozitie omogena din care sa puteti forma chiftelute), patrunjelul tocat, branza rasa, sare, piper dupa gust.
Din compozitia rezultata formam chiftele pe care le vom da prin faina, ou si pesmet dupa care le vom praji in ulei incins.
Le servim alaturi de fripturi, mancaruri cu sos sau ca atare simple in compania unui sos de rosii.
Pofta buna! ! !
Le putem servi si ca fel principal cu sos de rosii.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorTot a rămas ceva umplutură de la rulada din pulpă de pui, așa că am testat o altfel de ruladă;) Spor și poftă bună!
Ruladă din carne tocată a la PanacrisEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii