Apa se pune la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca, se pune peste soia. Se lasa soia sa se umfle si sa se raceasca. Dupa care se stoarce bine de apa.
Peste soia, se rad morcovii, cateii de usturoi, ceapa si ardeiul. Se asezoneaza cu sare, piper si marar. Se amesteca bine si se pune oul si lingurile de faina.
Din compozitie, se formeaza, chiftele.
Se pune o tigaie, cu ulei la foc, iar cand acesta incepe sa sfaraie, se pun chiftelutele, care se prajesc pe ambele parti.
Prajite, se scot, intr-un bol, in care ati pus hartie de bucatarie.
Se servesc reci ... pofta buna!
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCiorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataIata o garnitura deosebita, se face destul de repede si e foaaarte buna si delicioasa! Merge de minune cu friptura la gratar...
Garnitura tigaie cu cartofi taranestiRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii