Taiati in rondele ceapa curatata, desfaceti cu grija inelele de ceapa din rondele si indepartati foita care se afla intre ele (operatiune obligatorie!). Puneti-le apoi in lapte sau apa rece, 30 min.
Bateti usor oule si omogenizati cu laptele (optional)
Intr-un bol combinati toate ingredientele solide, amestecand pana cand pudra obtinuta este omogena. Luati inelele scurse, unul cate unul si treceti-le mai intai prin ou, pe urma prin amestecul cu faina si condimente, iar prin ou si din nou prin faina si tot asa, repetand de mai multe ori.
Inelele de ceapa astfel pregatite puneti-le pe rand la prajit, in ulei incins, intorcandu-le, pana se rumenesc frumos.
Scoateti-le pe servetele absorbante si presarati-le imediat cu parmezan ras.
Serviti-le calde: simple, ca garnitura sau cu sos.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii