Taiati in rondele ceapa curatata, desfaceti cu grija inelele de ceapa din rondele si indepartati foita care se afla intre ele (operatiune obligatorie!). Puneti-le apoi in lapte sau apa rece, 30 min.
Bateti usor oule si omogenizati cu laptele (optional)
Intr-un bol combinati toate ingredientele solide, amestecand pana cand pudra obtinuta este omogena. Luati inelele scurse, unul cate unul si treceti-le mai intai prin ou, pe urma prin amestecul cu faina si condimente, iar prin ou si din nou prin faina si tot asa, repetand de mai multe ori.
Inelele de ceapa astfel pregatite puneti-le pe rand la prajit, in ulei incins, intorcandu-le, pana se rumenesc frumos.
Scoateti-le pe servetele absorbante si presarati-le imediat cu parmezan ras.
Serviti-le calde: simple, ca garnitura sau cu sos.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii