Taiati in rondele ceapa curatata, desfaceti cu grija inelele de ceapa din rondele si indepartati foita care se afla intre ele (operatiune obligatorie!). Puneti-le apoi in lapte sau apa rece, 30 min.
Bateti usor oule si omogenizati cu laptele (optional)
Intr-un bol combinati toate ingredientele solide, amestecand pana cand pudra obtinuta este omogena. Luati inelele scurse, unul cate unul si treceti-le mai intai prin ou, pe urma prin amestecul cu faina si condimente, iar prin ou si din nou prin faina si tot asa, repetand de mai multe ori.
Inelele de ceapa astfel pregatite puneti-le pe rand la prajit, in ulei incins, intorcandu-le, pana se rumenesc frumos.
Scoateti-le pe servetele absorbante si presarati-le imediat cu parmezan ras.
Serviti-le calde: simple, ca garnitura sau cu sos.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii