Cartofi Israelieni

Postat pe: 08-08-2010
(0)

Ingrediente

4 - 8 cartofi mijlocii
4 oua
1 ceapa
250 g branza telemea sau de capra
1 lingura busuioc, tocat marunt
3 linguri patrunjel verde, tocat
sunca, taiata cubulete
2-4 catei de usturoi, pisati (optional)
1-2 linguri ulei
sare
piper
4- 6 linguri cascaval ras
3-5 linguri pesmet
unt pentru uns forma
smantana groasa sau iaurt gras, natural, reci (optional)

Mod de preparare

Ungeti cu unt o tava (vas ceramic sau yena) (24 cm).

Radeti pe razatoarea fina cartofii si ceapa si stoarceti-le bine de zeama - puneti-le la scurs intr-o sita. Compozitia trebuie sa fie fina, cu gust de cartofi si de ceapa.

Amestecati-le cu restul ingredientelor mai putin cascavalul si pesmetul. Turnati amestecul omogen in tava pregatita, presarati-l cu pesmet si apoi cu cascaval ras.

Dati la cuptorul preincalzit la 180 grade circa 1 ora sau pana ce prinde o crusta frumoasa, aurie.
Serviti-o calda, fie simpla, fie garnitura, cu / fara smantana groasa, rece sau iaurt gras, natural.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi Israelieni" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi Israelieni