cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. Dupa fierbere, se racesc, se curata de coaja, se taie rondele si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Ouale se curata de coaja si se taie rondele. Faina si jumatate din cantitatea de unt se incorporeaza in laptele fierbinte si se fierb impreuna cca 30 minute, dupa care se adauga smintina si se rastoarna in tava cu cartofi. Se amesteca componentele, se ia jurnatate din compozitie in alt vas, iar jumatatea ramasa in tava se niveleaza, si se asaza stratul de oua fierte (felii) si compozitia ramasa, iar deasupra oul batut spuma si restul de unt; se introduce tava la cuptor pentru gratinare. Cind sint gata, se scoate tava si se portioneaza cu paleta in farfuria sau pe p!atoul de servire. Se servesc fier-binti ca garnituri la diferite preparate.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii