Curatam cartofii si le dam o forma frumoasa. Pregatim un vas thermorzistent, il ungem cu unt si asezam salota taiata maruntel la baza peste care depunem cartofii. Varsam supa de vita deasupra, sa acopere cam 2/3 din cartofi.
Asezam cateva bucatele de unt si dam la cuptor la 200°c, urmarim si umezim mereu cu sosul cartofii. La final cartofii trebuie sa fie fierti si glasati cu sosul bine scazut. Presuram cimbru inainte de a servi.
Folosim ca garnitura. Pofta buna!
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii