Cartofi Glasati

Postat pe: 26-09-2011
(3)

Ingrediente

1kg de cartofi maruntei
280ml de supa de vita
1 salota
50g de unt
cimbru

Mod de preparare

Curatam cartofii si le dam o forma frumoasa. Pregatim un vas thermorzistent, il ungem cu unt si asezam salota taiata maruntel la baza peste care depunem cartofii. Varsam supa de vita deasupra, sa acopere cam 2/3 din cartofi.

Asezam cateva bucatele de unt si dam la cuptor la 200°c, urmarim si umezim mereu cu sosul cartofii. La final cartofii trebuie sa fie fierti si glasati cu sosul bine scazut. Presuram cimbru inainte de a servi.
Folosim ca garnitura. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi Glasati" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

asa
•  10.01.2014 16:54:34

salota este o ceapa frantuzeasca, mai mica si lunguiata, cu gust iute si aroma de ceapa si usturoi, se foloseste la salate si sosuri ! nu stiu daca in Romania se gaseste , poate mai greu !

yafa
•  16.08.2013 22:18:37

Buna Miki scuze de intarzierea cu raspunsul. Da este vorba de echalote, dar care nu este ceapa verde ce un tip de ceapa ( Allium cepa L. var. aggregatum G. Don), mai fin in gust. :)

miki10269
•  08.07.2013 20:33:22

ce este o salota? probabil "echalote", adica ceapa verde?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi Glasati