Se fierb cartofii intregi si 5 oua. Se lasa sa se raceasca si cand sunt destul de reci ca sa ii curatati, taiati cartofii si ouale felii.
Se incinge cuptorul la 180C (350F). Intr-un vas termorezistent uns cu unt se aseaza un rand de cartofi, se sareaza putin, apoi un rand de oua, putina sare si sunca presata. Intr-un castron se amesteca smantana cu telemeaua si cele 2 oua ramase. se toarna jumatate din amestec peste sunca, apoi se adauga restul de cartofi si deasupra restul de smantana.
Se pune la cuptor acoperit pentru 30 min, apoi se adauga cascavalul si se pune la cuptor descoperit inca 10 minute.
Se serveste calda singura sau garnitura pe langa carne si cu salata verde.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii