Cartofi frantuzesti

Postat pe: 21-11-2010
(3)

Ingrediente

6 cartofi
7 oua
sunca presata taiat fideluta
250 gr smantana
3 linguri cascaval ras
o ceasca branza telemea sfaramata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se fierb cartofii intregi si 5 oua. Se lasa sa se raceasca si cand sunt destul de reci ca sa ii curatati, taiati cartofii si ouale felii.

Se incinge cuptorul la 180C (350F). Intr-un vas termorezistent uns cu unt se aseaza un rand de cartofi, se sareaza putin, apoi un rand de oua, putina sare si sunca presata. Intr-un castron se amesteca smantana cu telemeaua si cele 2 oua ramase. se toarna jumatate din amestec peste sunca, apoi se adauga restul de cartofi si deasupra restul de smantana.

Se pune la cuptor acoperit pentru 30 min, apoi se adauga cascavalul si se pune la cuptor descoperit inca 10 minute.
Se serveste calda singura sau garnitura pe langa carne si cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi frantuzesti" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

s0rina29
•  14.02.2009 20:57:09

foarte gustosi ,si mie imi plac, eu mai pun si cirnati cabanaos prajiti putin in ullei

christinutza_kitty2002
•  13.09.2008 21:40:32

foarte gustos!

garf_the_fet_cat
•  05.08.2008 13:31:30

faini cartofii astia !am mai facut si eu dar telemea n-am bagat !dar ii spune "rakott krumpli"

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi frantuzesti