Cartofi copti cu `capacel` de branza

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

8 cartofi
2 catei de usturoi
2 rosii
2 linguri de smantana
2 linguri de branza rasa (telemea de vaca, oaie)
Sare, boia, piper, busuioc

Mod de preparare

Cartofii se fierb in apa cu sare 20 de min. Se taie in doua si se scobesc in mijloc, ceea ce s-a scos se piseaza cu furculita.

Cateii de usturoi se piseaza, rosiile se decojesc si se taie cubulete.

Se amesteca totul cu cartofii pasta , smantana si condimentele.

Se umplu jumatatile de cartofi cu compozitia obtinuta si se presara branza razuita deasupra apoi se introduce la cuptor timp de 10 min.



Calorii/portie(1 buc) 70 .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi copti cu `capacel` de branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

TINA An
•  07.11.2011 20:13:42

vezi in fotografia 1, este smantana oke 20% grasime

superx400
•  07.11.2011 17:21:21

ce fel de smantana folosesti?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi copti cu `capacel` de branza