Cartofi copti cu `capacel` de branza

Complexitate
redusa
Cartofi copti cu `capacel` de branza

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de branza rasa (telemea de vaca, oaie)
  • Sare, boia, piper, busuioc

Mod de preparare

Cartofii se fierb in apa cu sare 20 de min. Se taie in doua si se scobesc in mijloc, ceea ce s-a scos se piseaza cu furculita.

Cateii de usturoi se piseaza, rosiile se decojesc si se taie cubulete.

Se amesteca totul cu cartofii pasta , smantana si condimentele.

Se umplu jumatatile de cartofi cu compozitia obtinuta si se presara branza razuita deasupra apoi se introduce la cuptor timp de 10 min.

Calorii/portie(1 buc) 70 .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc