Cartofi copti cu `capacel` de branza

Complexitate
redusa
Cartofi copti cu `capacel` de branza

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de branza rasa (telemea de vaca, oaie)
  • Sare, boia, piper, busuioc

Mod de preparare

Cartofii se fierb in apa cu sare 20 de min. Se taie in doua si se scobesc in mijloc, ceea ce s-a scos se piseaza cu furculita.

Cateii de usturoi se piseaza, rosiile se decojesc si se taie cubulete.

Se amesteca totul cu cartofii pasta , smantana si condimentele.

Se umplu jumatatile de cartofi cu compozitia obtinuta si se presara branza razuita deasupra apoi se introduce la cuptor timp de 10 min.

Calorii/portie(1 buc) 70 .

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars