Cartofii fierti curatati de coaja se rad pe razatoare sau se strivesc cu furculita sau cu unelata pt piure cu gaurele si nu cu pisalogul normal de piure care ii face crema/lipiciosi .. tb sa rezuste usor pufosi ca tunci cind ii puneti in aluaturi, galuste de cartofi ....
Peste cartofi se adauga sarea, legumele taiate cubulete si brinza rasa ... se amesteca bine ...
Se formeaza bile care se tavalesc prin verdeata tocata ....
* pot fi garnitura dar si aperitiv ... si chiar mincare vegetariana ( pt cei care maninca lactate ) sau mincare de post daca nu punem brinza.
* ca sa fie aperitiv de sine stator in mijloc se pot pune cuburi de carne fiarta sau cirnat fript, sau peste ... simple sau cu putin sos ....
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii