Amestec de Legume Mexicane Gratinate la Cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet amestec legume mexicane
  • 200 g casacaval
  • 2 oua
  • 1 ceasca de smantana
  • 50 g unt
  • piper negru macinat
  • sare

Mod de preparare

Intr-o tigaie mai mare se pune untul si se caleste amestecul de legume congelat la foc iute (nu decongelati inainte). In timp ce se inabusa legumele, se adauga sare si piper dupa gust. Dupa 15 minute se pune 1/2 cescuta de apa si se lasa sa fiarba cam 5 minute (pana se absoarbe apa).

Intr-un vas de mixer se prepara un sos din 2 oua si 1 cescuta de smantana la care se adauga cascavalul ras. Acest sos se toarna uniform peste amestecul de legume si se introduce in cuptorul preincins cam 20-25 minute pana se patrund si legumele.
Aceasta garnitura se poate servi la orice gratar sau preparate din peste. Arata si foarte bine, pentru ca este colorat de la multitudinea de legume:)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc