Intr-o tigaie mai mare se pune untul si se caleste amestecul de legume congelat la foc iute (nu decongelati inainte). In timp ce se inabusa legumele, se adauga sare si piper dupa gust. Dupa 15 minute se pune 1/2 cescuta de apa si se lasa sa fiarba cam 5 minute (pana se absoarbe apa).
Intr-un vas de mixer se prepara un sos din 2 oua si 1 cescuta de smantana la care se adauga cascavalul ras. Acest sos se toarna uniform peste amestecul de legume si se introduce in cuptorul preincins cam 20-25 minute pana se patrund si legumele.
Aceasta garnitura se poate servi la orice gratar sau preparate din peste. Arata si foarte bine, pentru ca este colorat de la multitudinea de legume:)
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAu fost rosii destule in gradina anul acesta, asa ca am facut si bulion. Au iesit 11 l.
Bulion aromat cu ardeiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii