Intr-o tigaie mai mare se pune untul si se caleste amestecul de legume congelat la foc iute (nu decongelati inainte). In timp ce se inabusa legumele, se adauga sare si piper dupa gust. Dupa 15 minute se pune 1/2 cescuta de apa si se lasa sa fiarba cam 5 minute (pana se absoarbe apa).
Intr-un vas de mixer se prepara un sos din 2 oua si 1 cescuta de smantana la care se adauga cascavalul ras. Acest sos se toarna uniform peste amestecul de legume si se introduce in cuptorul preincins cam 20-25 minute pana se patrund si legumele.
Aceasta garnitura se poate servi la orice gratar sau preparate din peste. Arata si foarte bine, pentru ca este colorat de la multitudinea de legume:)
Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii