M-am inspirat din nou dupa reteta lui Fabio Viviani, dar am modificat putin ca sa fie pe gustul meu ... : clipocit
Se incinge gratarul foarte bine. Carnea pentru hamburger se aromeaza doar cu putina sare si piper. Se taie citeva rondele de ceapa rosie si se pun in tigaie cu putin ulei de masline. Se presara putina sare si piper si se lasa pe aragaz pina devin opace. Se scot pe o farfurie si se lasa deoparte.
Cind gratarul este bine incins, il ungem cu putin ulei si asezam carnea de hamburger in mijloc. Se lasa cite 3-4 minute pe fiecare parte. Chifla se taie in doua, se unge cu putin ulei de masline si se pune cu fata in jos pe gratarul incins, sau in tigaia in care am calit ceapa si se lasa citeva secunde pe fiecare parte pina prinde o culoare aramie.
Dupa ce am intors hamburgerul pe partea cealalta, in ultimul minut punem felia de brinza deasupra, in acest fel se topeste putin. Ungem o jumatate de chifla cu putina maioneza, iar cealalta jumatate cu putin ketchup. Pe jumatatea unsa cu maioneza se pune frunza de salata, felia de rosie, hamburgerul, ceapa calita si a doua jumatate de chifla deasupra.
* Eu am deviat de la reteta originala si am uns prima jumatate de chifla cu maioneza iar a doua cu guacamole, nu am pus frunza de salata si nici rosia!
pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii