Pregatiti pasta tikka:
Amestecati toate ingredientele si treceti-le prin rasnita electrica sau maruntiti-le foarte bine cu un mojar.
Combinati-le cu sucul de lamaie si otetul de vin alb.
Incingeti intr-o tigaie uleiul, adaugati amestecul de condimente si lasati sa fiarba circa 10 min pana isi dezvolta aromele si se ingroasa putin, amestecand.
Lasati la racit.
Pregatiti puiul :
Ungeti pulpele cu 5 linguri de pasta tikka pe toate partile si lasati la frigider circa 1 ora.
Puneti-le apoi intr-un vas termorezistent impreuna cu toate ingredientele, mai putin ceapa.
Asezonati si dati la cuptorul incins la 190 grade.
Adaugati dupa 20 min, in strat uniform, ceapa feliata si mai tineti la cuptor inca 45 min sau pana ce pulpele sunt facute si ceapa inmuiata.
Serviti-le calde cu garnitura simpla de orez si iaurt natural.
Pasta tikka ramasa poate fi pastrata la frigider, pana in 3 luni, intr-un borcan cu capac ce inchide etans
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura aceasta are tot ce ii trebuie ca sa intre in categoria celor mai bune deserturi fara coacere. De la crema fina de...
Desert prajitura cu piscoturi, crema de vanilie si bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii