Se feliaza steakul de strut, dupa care se taie pai. Se curata ardeiul de seminte si se taie felii subtiri asemeni carnii. Intr-un castron mare amestecati uleiul, piureul de rosii, usturoiul, boiaua de ardei iute si sarea.
Se adauga feliile de ardei si carnea si amestecati pana prind un strat. Incalziti o tigaie de teflon si prajiti jumatate din amestec timp de 3-4 min, amestecand repede pana se inmoaie ardeiul.
In acest moment carnea de strut ar trebui sa fie deja prajita.
Repetati prajirea si cu cealalta jumatate de amestec.
Se poate servi cu garnitura de orez, cartofi natur sau sandwich in pita.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSatioasa si usor de pregatit, cu siguranta ca o placinta cu legume este intotdeauna un aperitiv potrivit, si nu numai pentru...
Placinta de Legume (Reteta Video)Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii