Strut mediteraneean cu rosii stafidite si ardei gras

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 Steakuri de strut taiate felii
  • 3 ardei grasi - rosu, galben si verde
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri de piuree de rosii stafidite
  • 1 catel de usturoi
  • Boia de ardei iute
  • Sare

Mod de preparare

Se feliaza steakul de strut, dupa care se taie pai. Se curata ardeiul de seminte si se taie felii subtiri asemeni carnii. Intr-un castron mare amestecati uleiul, piureul de rosii, usturoiul, boiaua de ardei iute si sarea.

Se adauga feliile de ardei si carnea si amestecati pana prind un strat. Incalziti o tigaie de teflon si prajiti jumatate din amestec timp de 3-4 min, amestecand repede pana se inmoaie ardeiul.

In acest moment carnea de strut ar trebui sa fie deja prajita.

Repetati prajirea si cu cealalta jumatate de amestec.
Se poate servi cu garnitura de orez, cartofi natur sau sandwich in pita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa