Strut mediteraneean cu rosii stafidite si ardei gras

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 Steakuri de strut taiate felii
  • 3 ardei grasi - rosu, galben si verde
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri de piuree de rosii stafidite
  • 1 catel de usturoi
  • Boia de ardei iute
  • Sare

Mod de preparare

Se feliaza steakul de strut, dupa care se taie pai. Se curata ardeiul de seminte si se taie felii subtiri asemeni carnii. Intr-un castron mare amestecati uleiul, piureul de rosii, usturoiul, boiaua de ardei iute si sarea.

Se adauga feliile de ardei si carnea si amestecati pana prind un strat. Incalziti o tigaie de teflon si prajiti jumatate din amestec timp de 3-4 min, amestecand repede pana se inmoaie ardeiul.

In acest moment carnea de strut ar trebui sa fie deja prajita.

Repetati prajirea si cu cealalta jumatate de amestec.
Se poate servi cu garnitura de orez, cartofi natur sau sandwich in pita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate