Se feliaza steakul de strut, dupa care se taie pai. Se curata ardeiul de seminte si se taie felii subtiri asemeni carnii. Intr-un castron mare amestecati uleiul, piureul de rosii, usturoiul, boiaua de ardei iute si sarea.
Se adauga feliile de ardei si carnea si amestecati pana prind un strat. Incalziti o tigaie de teflon si prajiti jumatate din amestec timp de 3-4 min, amestecand repede pana se inmoaie ardeiul.
In acest moment carnea de strut ar trebui sa fie deja prajita.
Repetati prajirea si cu cealalta jumatate de amestec.
Se poate servi cu garnitura de orez, cartofi natur sau sandwich in pita.
Din categoria hai sa fac ceva de haleala cu ce am la indemana....am mai gasit in gradina niste fasolica fideluta, nu multa...
Mancarica incropitaReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii