Indraznesc sa postez o reteta foarte simpla si usoara pe care am citit-o acum un an intr-o revista, iar ieri am vazut-o la televizor. Poate ca e deja postata pe acest forum, de aceea am un pic de frica.
Intr-o farfurie dizolvati mustarul cu zeama de lamaie si sarea, apoi treceti carnea prin el, dupa care o treceti prin pesmet si o asezati intr-un vas termorezistent sau tava pe hartie de copt. Bagati tava in cuptorul incins la 170 de grade pentru 20 de minute.
O puteti aseza langa o portie de cartofi prajiti sau o portie de salata verde. E indicata pentru persoanele care tin un regim alimentar pentru ca este fara ou si fara ulei.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii