Vinetele se spala,se lasa sa se zvante,se curata de coaja,apoi se taie rondele subtiri si se presara cu sare,lasandu-se sa se scurga de zeama.
Intre timp,se dezoseaza pieptul de curcan,se taie carnea in felii care se bat ca pentru snitel.Separat,rondelele de vinete se prajesc in 4 linguri de ulei incins,dupa care se aseaza pe un platou si se lasa sa se scurga de grasime.
Fiecare felie de carne se presara cu sare,piper si busuioc,apoi se aseaza pe fiecare felie in parte cate o bucata de vanata prajita si se ruleaza strans.
Rulourile se prind cu scobitori la capete si se prajesc in uleiul ramas de la vinete.
Cand sunt gata,se aseaza intr-un vas si se mentin calde,pana cand se prepara sosul:se spala rosiile,se taie in felii,se calesc in ulei incins,apoi se adauga untul,sare si piper dupa gust,precum si busuioc.Se lasa pe foc timp de 10 minute.Rulourile de curcan se servesc cu acest sos langa ele.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaFiind prima reţetă pe anul acesta, am să profit de ocazie să vă urez să aveţi parte de un An nou,aşa cum îl...
Buturuga de CraciunSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii