rulouri de curcan cu vinete

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

un piept de curcan
2 vinete
600 g rosii
6 linguri ulei
o lingura unt
o jumatate legatura patrunjel
busuioc
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Vinetele se spala,se lasa sa se zvante,se curata de coaja,apoi se taie rondele subtiri si se presara cu sare,lasandu-se sa se scurga de zeama.
Intre timp,se dezoseaza pieptul de curcan,se taie carnea in felii care se bat ca pentru snitel.Separat,rondelele de vinete se prajesc in 4 linguri de ulei incins,dupa care se aseaza pe un platou si se lasa sa se scurga de grasime.
Fiecare felie de carne se presara cu sare,piper si busuioc,apoi se aseaza pe fiecare felie in parte cate o bucata de vanata prajita si se ruleaza strans.
Rulourile se prind cu scobitori la capete si se prajesc in uleiul ramas de la vinete.
Cand sunt gata,se aseaza intr-un vas si se mentin calde,pana cand se prepara sosul:se spala rosiile,se taie in felii,se calesc in ulei incins,apoi se adauga untul,sare si piper dupa gust,precum si busuioc.Se lasa pe foc timp de 10 minute.Rulourile de curcan se servesc cu acest sos langa ele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara rulouri de curcan cu vinete" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei rulouri de curcan cu vinete