Vinetele se spala,se lasa sa se zvante,se curata de coaja,apoi se taie rondele subtiri si se presara cu sare,lasandu-se sa se scurga de zeama.
Intre timp,se dezoseaza pieptul de curcan,se taie carnea in felii care se bat ca pentru snitel.Separat,rondelele de vinete se prajesc in 4 linguri de ulei incins,dupa care se aseaza pe un platou si se lasa sa se scurga de grasime.
Fiecare felie de carne se presara cu sare,piper si busuioc,apoi se aseaza pe fiecare felie in parte cate o bucata de vanata prajita si se ruleaza strans.
Rulourile se prind cu scobitori la capete si se prajesc in uleiul ramas de la vinete.
Cand sunt gata,se aseaza intr-un vas si se mentin calde,pana cand se prepara sosul:se spala rosiile,se taie in felii,se calesc in ulei incins,apoi se adauga untul,sare si piper dupa gust,precum si busuioc.Se lasa pe foc timp de 10 minute.Rulourile de curcan se servesc cu acest sos langa ele.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii