Rata o condimentam pe exterior cu sare, piper, si boia la fel si pe interior. O invelim in folie de aluminiu si o dam la rece pana a doua zi ( cel putin 12 ore).
A doua zi pregatim cele necesare, adica ceapa o taiem rondele sau julien, rosiile le oparim si le taiem felii, ardeiul il feliem. Rata o desfacem din folie si pe interior o umplem cu varza murata printre care strecuram si bucatele de slanina afumata. Dupa ce am terminat cu umplutul ratei incepem sa coasem burta ratei.
Desfacem punga si asezam in el amestecul de legume mexicane, ceapa, ardeiul, rosiile si bucatele de slanina. Peste acest amestec de legume punem rata si stropim totul cu 200 ml supa de carne ( in cazul in care nu aveti supa puteti folosi cub de supa dizolvat in apa), legam punga si o asezam intr-o tava pe care o dam la cuptorul incalzit in prealabil pentru circa 2 ore (sa nu uit sa specific, punga trebuie impunsa in cateva locuri cu un ac ).
Servim rata alaturi de orez fiert si legumele din punga magica.
Pofta Buna ! ! !
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii