Pulpe de Pui la Capac

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

3 pulpe de pui
ulei de masline
praf de usturoi
condimente de gratar am folosit eu
delikat

Mod de preparare

Spalam pulpele, eu le-am si parlit putin la flacara sa se duca puful de pe ele, le-am condimentat cu o jumatate de ora inainte.

Neavand un vas emailat cu capac pe care sa il pot baga la cuptor, eu am incercat pulpele sa le fac in vas Jena.

Am pus intr-un vas cam trei sferturi cu apa, am pus capacul invers pe vas, am asezat pulpele condimentate in capac, am stropit cu ulei si le-am lasat cca 45 minute in cuptor intorcandu-le doar o data pe partea cealalta.

S-au rumenit atat de frumos si carnea pur si simplu se topeste in gura, . . . le-am servit cu piure de cartofi si salata de sezon.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpe de Pui la Capac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

eli
•  16.02.2011 12:49:17

Felicitari pentru reteta ! E gustos si sanatos,am testat si eu,si am fost foarte multumita!

ancuta78
•  16.02.2011 12:00:31

delicios!!

lucia_bp
•  02.08.2009 09:12:25

Ce bune si apetisante sunt aceste pulpe !
Si ce mod inedit de a le prepara !
Felicitari !
Multumesc pentru reteta !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe de Pui la Capac