Spalam pulpele, eu le-am si parlit putin la flacara sa se duca puful de pe ele, le-am condimentat cu o jumatate de ora inainte.
Neavand un vas emailat cu capac pe care sa il pot baga la cuptor, eu am incercat pulpele sa le fac in vas Jena.
Am pus intr-un vas cam trei sferturi cu apa, am pus capacul invers pe vas, am asezat pulpele condimentate in capac, am stropit cu ulei si le-am lasat cca 45 minute in cuptor intorcandu-le doar o data pe partea cealalta.
S-au rumenit atat de frumos si carnea pur si simplu se topeste in gura, . . . le-am servit cu piure de cartofi si salata de sezon.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii