Pulpa de Pui la Cuptor cu Ciuperci si Cartofi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Pulpa de Pui la Cuptor cu Ciuperci si Cartofi

Ingrediente

  • -250 gr ciuperci pleurotus
  • -3-4 cartofi
  • -pulpa pui
  • -cateva masline
  • -ulei masline

Mod de preparare

Am fiert inainte ciupercile, cartofii i-am curatat si taiat felii alaturi de ciuperci si carne, le-am dat la cuptor.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa