Pulpa de Pui la Cuptor cu Ciuperci si Cartofi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Pulpa de Pui la Cuptor cu Ciuperci si Cartofi

Ingrediente

  • -250 gr ciuperci pleurotus
  • -3-4 cartofi
  • -pulpa pui
  • -cateva masline
  • -ulei masline

Mod de preparare

Am fiert inainte ciupercile, cartofii i-am curatat si taiat felii alaturi de ciuperci si carne, le-am dat la cuptor.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
2
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Salam de biscuiţi reţetă
4
Dulciuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă
Parteneri
Savarine cu dulceata de zmeura
Bucataras.RO

Savarine cu dulceata de zmeura

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc". Prima data cand am incercat sa fac savarine, dupa reteta Jamilei Cuisine, am...

Savarine cu dulceata de zmeura
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Turta dulce decorata cu royal icing
Gustos.RO

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing