Se pune pulpa in tava, se asezoneaza cu mirodenii, alaturi se aseaza morcovii, ceapa, vinul alb, sucul de la lamaie si eventual putin apa. Se lasa in cuptor 3 ore, la 160 grade, acoperita cu hartie de copt, daca aveti termometru in cuptor este mai simplu pt ca atunci aflati exact cand este gata carnea.
La sfarsit mai lasati fara hartie, inca 15 minute la temp mai mare sa se rumeneasca pulpa, este mega speciala la gust, eu am asezat deasupra felii de lamaie si am mai lasat la cuptor inca 10 minute
Carnea este foarte cremoasa
Cu un vin bun!
* eu am avut de casa, mare cat tava
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii