Pulpa de Curcan cu Lamaie si Vin Alb

Postat pe: 02-03-2012
(0)

Ingrediente

o pulpa din curcan
sare
piper
rozmarin
cimbru
1 lamaie
1 pahar vin alb sau rose
morocovi
ceapa
suc de la 1 lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:30min
Se pune pulpa in tava, se asezoneaza cu mirodenii, alaturi se aseaza morcovii, ceapa, vinul alb, sucul de la lamaie si eventual putin apa. Se lasa in cuptor 3 ore, la 160 grade, acoperita cu hartie de copt, daca aveti termometru in cuptor este mai simplu pt ca atunci aflati exact cand este gata carnea.

La sfarsit mai lasati fara hartie, inca 15 minute la temp mai mare sa se rumeneasca pulpa, este mega speciala la gust, eu am asezat deasupra felii de lamaie si am mai lasat la cuptor inca 10 minute
Carnea este foarte cremoasa
Cu un vin bun!

* eu am avut de casa, mare cat tava
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpa de Curcan cu Lamaie si Vin Alb" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
vin

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpa de Curcan cu Lamaie si Vin Alb