Pui pe ciolan

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

1 buc ciolan afumat
carne de pui
1/2 l vin alb dulce
1/2 l supa de carne
100 ml tuica
50 ml otet
2 linguri miere de albine
boia,piper macinat
patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se taie soricul cu grasime de pe ciolan si se tau cubulete. Restul de ciolan se taie fasii partea cu carne si se pun deoparte. Soricul se pune cu 50 ml apa la calit pana incepe un pic sa lase untura.
Bucatile de carne de pui se codimenteaza din abundenta cu piper si boia dulce si se aseaza peste bucatile de soric calite si se acopera cu fasiile carnoase de ciolan.

Intr-o cana punem mierea, tuica si otetul si le amestecam bine apoi turnam peste carne. Adaugam si vinul si supa de carne , presaram patrunjelul taiat, acoperim cu un capac si-l dam la cuptor unde il vom tine cca 1 1/2 ora.

Sare nu am adaugat deoarece ciolanul este suficient de sarat(daca cumparati ciolan semifiert care nu e asa de sarat ca cel de casa puteti sara carnea).

Se poate servi cu cartofi, orez sau pe pat de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui pe ciolan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nicoleta15
•  13.01.2010 17:26:46

si eu am sa incerc sa pregatesc aceasta reteta

Leila
•  06.06.2009 22:26:41

Multumesc Alina, chiar ca e o delicatesa :)

Meritul de a iesit bun e numai al tau . Ai pus suflet la prepararea retetei . Felicitari !!!

alinaraluca2000
•  04.06.2009 11:24:19

Doamne feri ce bun mi-a iesit!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Felicitarile mele!!!!!!!

alinaraluca2000
•  25.03.2009 11:45:35

Cred ca tre sa fie trasnet.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui pe ciolan