Se pun la prajit pulpele taiate pe jumatate si fara piele in uleiul de masline. Cand sunt prajite se scot.
Se taie ceapa pestisor si se pune la calit in uleiul in care s-a prajit carnea. Cand s-a rumenit se pune si usuroiul curatat si taiat felii. Dupa ce se caleste si acesta, se adauga carnea, vinul si restul ingredientelor (oregano si foile de dafin) si putina apa. Se acopera cu un capac si se lasa circa 15 minute, dupa care se ia capacul si se mai lasa 5 - 10 minute, pana vinul cu ceapa si cu usturoiul devin ca un sos.
Aveti grija sa nu se arda sau sa se rumeasca prea rau usturoiul si ceapa.
Se poate servi cu cartofi natur sau piure de cartofi. Va doresc pofta buna si sper ca o sa va placa.
Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta delicioasa, pe care o prepari rapid.
Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii